پرداخت با چک

ایمپلنت آمریکایی

تضمین مادام العمر

ارزان ترین قیمت ایران

هر آنچه باید در رابطه با ایمپلنت دندان بدانید.

درمان ایمپلنت، که روشی برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته می باشد، یکی از بزرگترین لطف‌های علم دندانپزشکی به بشریت است. تا پیش از ایمپلنت، روش‌های دیگری نظیر بریج، اف ار سی، فیلیپر و پروتز متحرک وظیفه پر کردن جای خالی دندان‌های از دست رفته را داشت. این روش‌ها مشابه دندان واقعی برای بیمار کار نمی کنند و جای خالی دندان واقعی را مثل روز اول پر نخواهند کرد. اما امروزه با پیشرفت علم دندانپزشکی، ایمپلنت دندان به افراد کمک کرده تا در صورت از دست دادن دندان‌های خود به راحتی سراغ درمان و جایگزین کردن آن‌ها بروند.
ایمپلنت خود نیز در دهه اخیر پیشرفت‌های زیادی داشته و روش‌های نوینی برای کاهش طول دوره درمان آن توسط دندانپزشکان محقق و متخصص ارائه شده است. یکی از پرطرفدارترین روش‌های نوین ایمپلنت دندان نیز ایمپلنت فوری است که امروزه برای اکثر افراد به خصوص جوانان قابل استفاده است. البته که تشخیص توانایی انجام این نوع ایمپلنت باید حتماً توسط دندان پزشک مشخص گردد.
هرچند که ایمپلنت دندان اکنون به درمانی معمول در دندانپزشکی تبدیل شده اما بیماران در هنگام انجام ایمپلنت با سؤالات بسیاری مواجه می‌شوند. آیا برند پایه ایمپلنت(فیکسچر) تاثیری در کیفیت و مقاومت آن دارد؟ بهترین نوع ایمپلنت کدام است؟ چه افرادی می‌توانند از ایمپلنت فوری استفاده کنند؟ آیا می‌توان مرغوبیت پایه ایمپلنت را بدون کمک دندانپزشک تشخیص داد؟ این‌ها سوالاتی هستند که ذهن اکثر بیماران را در مورد ایمپلنت درگیر کرده است. ما در ادامه قصد داریم برای آگاهی بیشتر شما به این سؤالات پاسخ دهیم.
متخصص ایمپلنت

4825494 - 0933

88015766 - 021

ایمپلنت دندان چیست ؟

قبل از هرچیز بهتر است به طور مختصر به تعریف خود ایمپلنت بپردازیم. ایمپلنت در لغت به معنی کاشت است. در دندان پزشکی از روش ایمپلنت یا کاشت دندان برای پر کردن جای خالی دندان‌های از دست رفته استفاده می‌شود. گاهی اوقات ممکن است دندان‌ها بر اثر ضربه شدید، پوسیدگی‌های عمیق، بیماری‌های لثه‌ای، عفونت و... از بین بروند. در چنین مواردی کاشت دندان یا ایمپلنت بهترین روش برای جایگزین کردن این دندان‌هاست. زیرا پایه ایمپلنت که در استخوان و لثه قرار می‌گیرد از جنس تیتانیوم بوده که کاملاً با بدن سازگار است و با مقاومت بسیار بالایی که دارد می‌تواند وظیفه ریشه دندان را به عهده بگیرد.
درمان ایمپلنت به شما این اجازه را می‌دهد که پس از تکمیل دوره درمان، دندانی طبیعی داشته باشید و بدون نگرانی مثل سابق به خوردن و جویدن ادامه دهید. این روش نسبت به روش‌های قدیمی مانند بریج هم میزان موفقیت بیشتر و هم عوارض کمتری برای لثه‌ها و دندان‌های مجاور دارد.
ایمپلنت دندان

مراحل ایمپلنت یا کاشت دندان چگونه است:

کاشت ایمپلنت دندانی یکی از ظریف‌ترین و حساس‌ترین کارهایی است که باید حتماً توسط یک جراح حرفه‌ای فک و صورت و یا متخصص ایمپلنتولوژیست انجام شود. زیرا هرگونه بی دقتی در کاشت پایه ایمپلنت موجب آسیب رساندن به استخوان فک بیمار خواهد شد. (برای انجام ایمپلنت بهتر است از مراجعه به دندانپزشک عمومی و زیبایی صرف نظر کنید.) زمان تکمیل درمان ایمپلنت نیز تا حد زیادی به شرایط سلامتی بیمار بستگی دارد. اما در بهترین حالت ایمپلنت به روش سنتی بین 2 تا 4 ماه و ایمپلنت فوری 1 تا 2 ماه زمان می‌برد ولی فیکسچر در زمان کشیدن ریشه دندان بصورت فوری در لثه کارگذاری می شود. مراحل انجام ایمپلنت سنتی به شرح زیر است:
1.جلسه اول معاینه و بررسی شرایط لثه و استخوان فک در عکس رادیوگرافی
2.جلسه دوم کشیدن دندان و در آوردن تاج و ریشه، کاشت فیکسچر یا پایه ایمپلنت
3.جلسه سوم بررسی میزان جوش خوردگی فیکسچر با استخوان فک و نصب تاج یا هیلینگ (2 تا 2.5 ماه بعد)
4.قالب گیری برای ساخت پروتز دندان( 2 تا2.5 ماه بعد)
5.امتحان کردن قالب پروتز روی ایمپلنت
6.نصب کامل پروتز بر روی تاج ایمپلنت
مراحل بالا برای افراد عادی است. وجود هرگونه بیماری از جمله تحلیل استخوان، بیماری‌های خود ایمنی، بیماری‌های عفونی، بیماری‌های لثه و... می‌تواند بر روی زمان ایمپلنت تأثیر بگذارد. در برخی موارد بیماران پس از کشیدن دندان به دلیل تراکم کم استخوان نیاز به جراحی پیوند استخوان خواهند داشت که این کار نیز زمان تکمیل ایمپلنت را کمی به تعویق می‌اندازد.
کاشت ایمپلنت دندان
ایمپلنت فوری از دیگر معجزات علم دندانپزشکی است که فرایند حساس کاشت ایمپلنت را هم برای بیمار هم برای پزشک راحت‌تر می‌کند. اگر بیمار تراکم استخوانی کافی داشته و از سلامت عمومی مطلوبی نیز برخوردار باشد، دندانپزشک می‌تواند برای او ایمپلنت فوری را در کمتر از 10 دقیقه انجام دهد. در این روش دیگر از عمل جراحی برای سوراخ کردن لثه و استخوان برای کاشت پایه ایمپلنت خبری نیست. بلکه پایه ایمپلنت بلافاصله پس از کشیدن و در آوردن  ریشه دندان، درون استخوان فک قرار می‌گیرد. تا اینجا دو ما درمان ایمپلنت جلو می افتد. اما این هنوز تمام ماجرا نیست. در ایمپلنت فوری در فاصله چند ساعت تا حداکثر یک روز هیلینگ یا تاج نیز بر روی پایه قرار می‌گیرد. در این مرحله دندان پزشک با تهیه یک قالب پروتز موقت از نمایان شدن تاج فلزی ایمپلنت در بیمار جلوگیری می‌کند و ظاهر دندان را برای بیمار زیباتر و طبیعی‌تر می‌کند.
در این مطب ایمپلنت فوری توسط جراح حرفه‌ای لثه و با کمترین درد و معطلی انجام می‌شود. تجربه بالا و حرفه‌ای بودن جراح فک و صورت این امکان را به شما می‌دهد که تنها در کمتر از 10 دقیقه ایمپلنت فوری خود را انجام دهید و بافاصله چند ساعت نیز پروتز موقت خود را دریافت کنید.
ایمپلنت فوری چیست؟
ایمپلنت فوری چیست؟
مزایای ایمپلنت فوری چیست؟
1.در ایمپلنت فوری نیازی به جراحی لثه نیست. این کار خونریزی و درد بیمار را به طور چشم گیری کاهش می‌دهد. این روش برای بیمارانی با فشار خون بالا و یا ظعف انعقاد خون بسیار بهتر از روش سنتی است.
2.کاشت تاج ایمپلنت پس از کاشت پایه آن هم با فاصله زمانی کوتاه شکل گیری بهتر ریشه را در مدت زمان جوش خوردن استخوان به پایه بهبود می‌بخشد.
3.مهم‌ترین مزیت ایمپلنت فوری، مدت زمان بسیار کمتر آن نسبت به روش سنتی است. در این روش کمتر از 10دقیقه درمان تکمیل می‌شود. وشکل ظاهری بیمار بهم نمی ریزد تا آماده شدن روکش اصلی و محکم شدن فیکسچر از روکش موقت استفاده می شود.
4.در طول مدت اطمینان از جوش خوردن استخوان به پایه ایمپلنت می‌توان از پروتز موقت استفاده کرد و ظاهر دندان را حفظ کرد.
5.به دلیل قرارگیری مستقیم پایه ایمپلنت درون جایگاه دندان کشیده شده، میزان موفقیت این روش بیشتر از روش سنتی است.
چه افرادی می‌توانند از ایمپلنت فوری استفاده کنند؟
همانطور که بالاتر نیز اشاره شد، ایمپلنت فوری بیشتر به جوانان توصیه می‌شود. چرا که در سنین جوانی و نوجوانی هنوز بیماری‌های جدی لثه و یا تحلیل استخوان وجود نداشته و فرایند ایمپلنت فوری به راحتی قابل انجام است. اما در این بین استثناهایی نیز وجود دارد که در مورد آن‌ها باید از انجام این روش پرهیز شود.
1.افرادی که از تراکم استخوانی اپیکالی خوبی برخوردار نیستند.
2.افرادی که دچار بیماری‌های سیستمیک (مانند دیابت) و خودایمنی(مانند ام اس) هستند.
3.افرادی که فرم زیستی یا بیوتایپ  لثه آن‌ها نازک است.
4.افرادی که بیماری‌های لثه‌ای و عفونت پری اپیکال دارند.
5.افرادی که مواد مخدر استفاده میکنند و لثه تحلیل رفته است.
6.فرادی که دندان قروچه شدید دارند.
به طور کلی ایمپلنت فوری بیشتر برای دندان‌های قدامی یا جلویی انجام می‌شود. زیرا در هنگام جویدن غذا فشار زیادی روی این دندان‌ها وارد نمی‌شود و با وجود پروتز موقت که کمی جلوتر از دندان‌های اصلی باشد می‌توان جلو هرگونه فشار به ایمپلنت را نیز گرفت. اگر قصد ایمپلنت دندان‌های خلفی را دارید، بهتر است از روش سنتی استفاده کنید.
در مورد بهترین نوع ایمپلنت یک باور بسیار غلط در بین افراد جامعه وجود دارد، آن هم این است که اگر برند آن آمریکایی، آلمانی، سوئیسی  باشد خوب است و مرغوبیت کافی را دارد. در صورتی که این باور اصلاً درست نیست. پایه‌ها یا فیکسچرهای ایمپلنت گرید ها یا درجات مختلفی دارند که شامل گرید A ، B و C می‌شود. بهترین نوع فیکسچر گرید A است. گرید A از هر برندی که باشد مقاومت بسیار بالا و مرغوبیت خوبی دارد. چرا که تمامی کشورها و شرکت‌های سازنده موظف به ساخت گرید های ایمپلنت با استانداردهای جهانی هستند. بنابراین گرید A ایمپلنت کره‌ای بسیار مطلوب تر از  گرید  Bایمپلنت آمریکایی خواهد بود.
گاهی اوقات دیده شده که دندانپزشکان غیر متعهد به اسم برند آمریکایی گرید C ایمپلنت را به بیمار پیشنهاد می‌کنند. بیمار نیز با دیدن اسم برند آمریکایی و قیمت کمتر آن نسبت به سایرین، این پیشنهاد را می‌پذیرد. از آنجا که تشخیص نوع گرید فیکسچر تنها توسط دندانپزشک متخصص امکان پذیر است، بهتر است برای انجام این درمان حتماً به یک پزشک متعهد ، متخصص و معتبر مراجعه کنید.
در این مطب محدودیتی برای انتخاب برند ایمپلنت وجود ندارد. اما جراحان و متخصصین این مطب به شما این اطمینان را می‌دهند که گرید استفاده شده از تمامی برندها گرید A بوده و از بالاترین کیفیت برخوردار هستند.
بهترین نوع ایمپلنت چیست و چگونه قابل تشخیص است؟
بهترین برند ایمپلنت
ایمپلنت دندان جلو
انجام ایمپلنت یکی از حساس‌ترین درمان‌های پزشکی است، زیرا در این روش قرار است جسمی خارجی وارد استخوان فک و لثه شود. هرچند پایه ایمپلنت با جنس تیتانیوم بیشترین سازگاری را با بدن انسان دارد، اما در طول دوره درمان نیاز است نکاتی را رعایت کنید تا از بروز مشکل در هنگام جوش خوردن استخوان با فیکسچر جلوگیری شود.
1.در دوره درمان ایمپلنت به خصوص 4 ماه اول حتماً باید نسبت به بهداشت دهان و دندان خود حساس باشید. چرا که بروز هرگونه عفونتی می‌تواند بر روی لثه و استخوان‌های فک تأثیر بگذارد.
2.در طول دوره 4 ماهه‌ای که باید استخوان فک در اطراف فیکسچر شکل بگیرد، بهتر است از خوردن و جویدن غذاهای سفت و یا چسبنده خودداری کنید. به خصوص اگر ایمپلنت در دندان‌های خلفی باشد.
3.در صورت استفاده از پروتز موقت حتماً از نخ دندان استفاده کنید تا در صورت گیر افتادن مواد غذایی از بروز عفونت و یا پوسیدگی برای در لثه و دندان مجاور جلوگیری شود.
4.اگر قبل از ایمپلنت نیاز به جراحی و پیوند استخوان دارید، توصیه‌های پزشک را قبل و بعد از جراحی مو به مو اجرا کنید.
5.اگر روش ایمپلنت فوری را استفاده کرده‌اید، در طول دوره درمان از مصرف هرگونه دخانیات (حتی قلیان) خودداری کنید.  
نکاتی که باید در طول دوره ایمپلنت رعایت کنید
قیمت ایمپلنت
قیمت ایمپلنت همیشه چیزی است که بیماران از آن فرار می‌کنند! البته که ایمپلنت جزو درمان‌های گران دندانپزشکی است اما این نکته را نیز در نظر داشته باشید که اگر این درمان به بهترین شکل انجام شود، یک درمان مادام العمر برای شما خواهد بود. تعیین قیمت ایمپلنت معمولاً به شرایط بیمار بستگی دارد. گاهی اوقات قبل از انجام ایمپلنت بیمار به جراحی‌های ویژه، پیوند استخوان، ممبران و یا درمان‌های دیگر نیاز خواهد داشت که هزینه این فرایند را کمی افزایش می‌دهد.
در این مطب ایمپلنت با بهترین متریال انجام می‌گردد. همانطور که گفته شد ضمنا ایمپلنت گرید C و B به هیچ عنوان استفاده نمی‌شود این دو گرید از نظر قیمت بسیار ارزانتر است.  از آنجائیکه لثه و استخوان بخش بسیار مهمی در بدن است صرفاً در این مطب ایمپلنت گریدA مورد استفاده قرار می‌گیرد. قیمت هر واحد ایمپلنت آمریکایی 9900000تومان می‌باشد که شامل فیکسچر گریدA، هیلینگ، اباتمنت، ایمپریشن، کربن هیدروکساید، روکش اصلی (تاج دندان) وتمام مراحل جراحی و لابراتوآر است.

قیمت ایمپلنت و شرایط پرداخت